Prijavite se na myOpel

myOpel

Saznajte više o Servis plus programu

Opel Servis plus

OPELOVI SERVISNI PAKETI

U Opelov program lojalnosti-Opel servis plus uključena su Opel vozila starija od 4 godine.

 

Što je Vaše vozilo starije, ostvarujete veće popuste na cijenu rezervnih dijelova i cijenu sata ovlaštenog Opel servisera.


Iz naših servisnih paketa, u sklopu programa Servis plus izdavajamo:

 

  • Zamjena seta zupčastog remena za model Astra H (benzinski motor) iznosi 450 KM (s PDV-om)*

Zupčasti remen pokreće razvodni mehanizam, odnosno povezuje radilicu (koljenasto vratilo) i bregastu osovinu motora, ali služi i za pokretanje drugih dijelova motora kao što su pumpa vode, pumpa ulja, balansirajuće vratilo i razvodnik paljenja.

Ako zupčasti remen pukne ili preskoči dolazi do sudaranja klipova i ventila. Tada obično stradaju samo ventili, ali u nekim slučajevima može doći i do oštećenja klipova i klipnjača te bregastog vratila, a kod visokih okretaja može dovesti do većeg kvara motora što rezultira visokim troškovima. Stoga ga je potrebno zamijeniti kada dođe vrijeme za to, sukladno uputstvu u servisnoj knjižici.

 

  • Zamjena disk pločica za model Corsa D (osim OPC) iznosi 110 KM (s PDV-om)*

Izmjena disk pločica jedan je od češćih zahvata na autu, jer je njihovo trošenje nužnost. Trenjem između disk pločica i diska nastaje kočna sila, koja pomnožena s krakom na kojem djeluje stvara kočni moment, a njegovim množenjem s brzinom vrtnje kotača, dobiva se snaga kočenja. Agresivni ih vozači mogu istrošiti u manje od 10.000 km, a kod umjerenih mogu izdržati i 100.000 km.

 

Posjetite svog ovlaštenog Opel servisera. Vaš automobil bit će Vam zahvalan!

 

*ponuda vrijedi kod ovlaštenih Opel partnera koji sudjeluju u Opel Servis plus programu.