Opelovi videovodiči „Evo kako to funkcionira“

Apr 6, 2017

Opelovi videovodiči „Evo kako to funkcionira“ donose zabavu u upoznavanje sustava za informiranje i zabavu

  • Vodiči u obliku videozapisa „Evo kako to funkcionira“ (That’s How it Works) nude objašnjenja i savjete povezane sa sustavima za informiranje i zabavu
  • Format videozapisa na internetu sve je popularniji kod korisnika
  • Predstavljaju se sada uz novu generaciju sustava Navi 900 IntelliLink i R 4.0 IntelliLink

Rüsselsheim. Kako vezati kravatu, ukloniti mrlju ili montirati perilicu za rublje? Umjesto čitanja vodiča ili listanja tiskanih uputa za upotrebu mnogi korisnici danas radije posežu za internetskim videozapisima ili „videovodičima“. Opel prati taj trend i predstavlja novu seriju videovodiča o sustavima za informiranje i zabavu Navi 900 IntelliLink i R 4.0 IntelliLink.

 

U tim se kratkim videovodičima pomoću kombinacije animacije i lako razumljivog pripovijedanja objašnjava kako personalizirati sustav i koristiti funkcije kao što su navigacija, telefoniranje i prepoznavanje govora te Apple CarPlay i Android Auto.

 

Primjerice, u videovodiču „Evo kako to funkcionira: navigacija“ sa sustavom Navi 900 IntelliLink korisnicima se pokazuje kako tijekom vođenja po ruti unijeti odredište preko adrese ili važne točke te umetnuti dodatni orijentir kao što je benzinska postaja.

 

Videovodiči obuhvaćaju i korisne savjete „Znate li da…“ (Did you know?), npr. kako jednim dodirom promijeniti prikaz ili usmjerenje karte na dodirnom zaslonu u boji sustava Navi 900 IntelliLink ili pak kako onemogućiti govorne obavijesti navigacije za vrijeme telefonskog poziva tijekom vođenja po ruti.

 

„Videovodiči nude jednostavne odgovore na pitanja iz svakodnevnog života. Taj je format savršen za objašnjavanje pojedinosti o tehnologijama, kao što su sustavi za informiranje i zabavu“, rekao je dr. David Voss, voditelj korisničkog iskustva. „Velika popularnost videovodiča među ženama i muškarcima svih dobnih skupina savršeno odgovara Opelu kao robnoj marki koja se proslavila demokratizacijom tehnologije.“

 

Osim objašnjavanja različitih funkcija, serija „Evo kako to funkcionira“ obuhvaća i vodič kroz personalizaciju sustava za informiranje i zabavu. Za spremanje stavki kao što su playliste, kontakti ili adrese kao favorita, slušanje omiljene glazbe, pozivanje najčešće korištenih kontakata i navigaciju na popularna odredišta dovoljan je samo jedan dodir zaslona u boji dijagonale 20,3 cm.

 

Videovodiči „Evo kako to funkcionira“ za Navi 900 IntelliLink i R 4.0 IntelliLink dostupni su na engleskom jeziku na servisu YouTube uz hrvatske titlove. Videozapisi su dostupni i na njemačkom, francuskom, talijanskom i španjolskom.