Nova Opel Meriva: Hrvatska premijera na Riječkom sajmu.

Mar 25, 2010

Rijeka. U četvrtak 25.03.2010. na Riječkom sajmu premijerno je prikazana nova Opel Meriva.

Opel - Nova Opel Meriva: Hrvatska premijera na Riječkom sajmu

Svečanosti otvorenja sajma i prvom predstavljanju Opel Merive hrvatskim kupcima, prisustvovali su Primorsko-goranski dožupan Vidoje Vujić, tajnik Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva Herman Sušnik, te direktor Opela za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu, Damir Gavran.


Opel je već šest godina najprodavanija auto marka u Hrvatskoj. Tijekom 2009. na hrvatsko tržište lansirane su Opel Insignija, europski automobil godine 2009. i nova Astra, dva modela koja su uvela značajne promjene u dizajnu i opremi Opelovih modela. Na bazi tih novosti i specifikacija dizajnirana je i nova Opel Meriva, koja će svojim inovacijama kao što su FlexDoor, FlexSpace, FlexRail i FlexFix, sigurno naći svoje mjesto na tržištu (prema podacima Promocije Plus Opel Meriva je prva u segmentu prodaje monovolumena u Hrvatskoj u prva 2 mjeseca 2010. godine).

Na Riječkom sajmu automobil je prvi isprobao dožupan Primorsko-goranske županije Vidoje Vujić, a svi ostali, koji nisu bili u mogućnosti posjetiti Riječki sajam, moći će vidjeti novu Opel Merivu u salonima ovlaštenih Opel partnera od lipnja 2010.