Opel - Novosti
Opel - Infoletter

Opelov newsletter

Primajte najnovije informacije o Opelu te Opelovim proizvodima i uslugama dostavljenim izravno u vašu poštu.

Prijavite se!

OPEL NOVOSTI.

Inovacije, predstavljanje modela, eventi, utrke... Ostanite u toku s glavnom vozačkom snagom u automobilskoj industriji. Također možete provjeriti dostignuća ili odabrati kategoriju.

Vivaro

Novi Vivaro

  • Jan 24, 2019
Detaljnije
Opel-Combo-Cargo

Veliko priznanje za novi Opel Combo

  • Sep 21, 2018

Novi teretni Opel Combo ponio je titulu međunarodnog kombija 2019. godine (International Van of the Year, IVOTY) – najprestižniji naslov u svijetu lakih gospodarskih vozila.

Detaljnije

Opel GT X Experimental

  • Aug 28, 2018

Hrabra vizija Opelove budućnosti

Detaljnije

Novo lice marke: prvi susret s Opelom GT X Experimental

  • Aug 13, 2018

Opel je sada točno godinu dana dio Groupe PSA, a Opel GT X Experimental predstavlja pogled u budućnost ove marke i narednih modela. U tom kontekstu pojmovi poput „njemački“, „pristupačan“ i „uzbudljiv“ smisleniji su nego ikad prije. Te tri vrijednosti karakteriziraju sve modele i definiraju sve Opelove aktivnosti – danas i u budućnosti.

Detaljnije

Novi Opel Combo: prostrani transporter kompaktnih dimenzija s iznimnim tehnologijama

  • Jun 29, 2018

Novi Combo kombi koji je razvijen sa željom da se profesionalcima ponudi vrhunska učinkovitost i najmanji troškovi vlasništva u segmentu zahvaljujući posve novoj arhitekturi, genijalnim paketima opreme i jedinstvenim tehnologijama.

Detaljnije

Za individualce: nova X-tremno uzbudljiva linija Opel X

  • Apr 9, 2018

Opel Mokka X, Opel Crossland X i Opel Grandland X – to su tri člana Opelove nove obitelji modernih SUV-ova i crossovera. Crossland X i Grandland X, X-tremno uzbudljivi novi modeli, Opelov su odgovor u vrlo traženom segmentu SUV-ova

Detaljnije