Nova Opel Insignia na reviji F/W 2018 Lei Lou by Aleksandra Dojčinović.

May 23, 2017

Prošli tjedan (16. 5. 2017.) održana je treća samostalna revija LEI LOU by Aleksandra Dojčinović. Dizajnerica i Opelova ambasadorica ponovno je oduševila svojim kreacijama, a poseban šarm reviji dao je prostor na kojem se revija održala - zagrebački Glavni kolodvor. Prikazana kolekcija najsuvremenija je do sada i sigurno je barem nekoliko koraka ispred vremena u kojem je predstavljena. Večernji dio kolekcije čine i Gatsby plesne haljinice, ali i dugačke, glamurozne toalete za najposebnije životne trenutke. Aleksandra se ovaj put nešto više poigrala dužinama, pa haljine variraju od mini do maksi dok raskošne bunde u zimskim, zagasitim bojama dima, petroleja i vina najavljuju nikad atraktivniju zimu.

Radilo se o istinskom modnom spektaklu, u kojem su svi uzvanici bili pozvani na vožnju vlakom od zagrebačkog Zapadnog do Glavnog kolodvora, koji je ovom prilikom postao modna pista i zabljesnuo u jednom sasvim novom svjetlu. Kao i obično, Aleksandrina revija je privukla velik broj ljubitelja mode, a posebno izdvajamo: Predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović, Sandru Perković, Severinu Kojić, našu ambasadoricu Milu Elegović, Lejlu Filipović... Reviju su pogledali i marketing menadžerica Opela za BiH i Hrvatsku Ana Bagarić Šalamon te Željko Sredoja, direktor Opela za BiH i Hrvatsku.

Osim u prekrasnim kreacijama, uzvanici su mogli uživati i u pogledu na novu Opel Insigniju koja je bila izložena na samoj pisti. Sa svojom predivnom novom vanjštinom i premium unutrašnjosti, savršeno se uklopila u ovaj estetski događaj. Nova Insignia proizvedena je kako bi nadmašila očekivanja na svim područjima – prvenstveno onom vašeg osobnog zadovoljstva. Predvodi svoju kategoriju zahvaljujući jedinstvenoj ponudi najnovijih inovacija i luksuznih značajki iz premium klase kao što su napredna prednja svjetla Intellilux LED® Matrix, Head-Up Display (Projekcija na vjetrobranskom staklu), autonomni sustav održavanja razmaka, upozorenje na nadolazeći promet straga, sustav prepoznavanja prometnih znakova, upozorenje na frontalni sudar s kočenjem u slučaju mogućeg sudara, automatsko kočenje u slučaju nužde s detekcijom pješaka i tako dalje. Omogućuje vrhunske mogućnosti povezivanja uz besprijekornu integraciju pametnog telefona kao i dinamične performanse. Testna vožnja u novoj Insigniji promijenit će vaša uobičajena očekivanja od automobila. Rezervirajte svoj termin!