NA ZAGREBAČKOM FASHION.HR-U PREDSTAVLJENA NOVA KOLEKCIJA ALEKSANDRE DOJČINOVIĆ INSPIRIRANA NOVOM OPEL CORSOM.

Mar 25, 2015

U petak, 20. marta, na zagrebačkom Fashion.hr-u svoju novu kolekciju ekskluzivno je predstavila najpoznatija hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović. I ove godine, šesti puta zaredom, Aleksandra je na Fashion.hr-u nastupila zajedno s Opelom, ovaj put pod pokroviteljstvom nove Opel Corse.

Aleksandra Dojčinović, koja je Opelovo zaštitno lice za Hrvatsku i BiH, predstavila je još jednu prepoznatljivu priču svojeg branda Lei Lou, čiji su ovogodišnji modeli napravljeni s puno čipke, u divnim nijansama svijetlo plave, boje vina i neizostavnim puderastim tonovima, neizostavnim u proljeće.

Uoči same revije spektakularno je predstavljena i nova Opel Corsa. Svi prisutni uživali su u dinamičnom i atraktivnom predstavljanju ovog automobila. Plesačice i plesači plesnog studija Escape te najbolji hrvatski parkurovci, Parkour HR Team, oduševili su sve prisutne vještinom plesa i lakoćom pokreta kojim su idealno predstavili lakoću upravljivosti nove Corse i premium tehnologiju dostupnu u ovom automobilu.

Poseban gost na Fashion.hr-u bio je g. Kurt Beyer, glavni dizajner interijera Opela, koji je izazvao veliki interes hrvatskih medija. Pogledajte jedan od njegovih intervjua, onaj koji je dao za emisiju Autoservis (Z1 TV).

Za više fotografija sa zagrebačkog predstavljanja nove Opel Corse i nove kolekcije Aleksandre Dojčinović kliknite na: Nova Corsa i Aleksandra Dojčinović odličan su spoj.

Za video u kojem možete doživjeti dinamično predstavljanje nove Corse i vidjeti kreacije iz Aleksandrine nove kolekcije kliknite na: Nova kolekcija Aleksandre Dojčinović inspirirana novom Opel Corsom.