Pristupačnost
Do 9 sjedala
Zafira-e Life postavlja u klasi vodeće standarde prilagodljivosti u svakodnevnoj upotrebi. 
Ovisno o potrebama vaše obitelji ili tvrtke, možete naručiti Zafiru-e Life s najviše devet sjedala. Zato, bilo da se pripremate za odlazak na plažu ili za održavanje poslovnog sastanka, mjesta ima za sve.
Opcije sjedala
Zafira-e Life sinonim je za fleksibilnost i udobnost. Pomaknite klizna sjedala u drugom i trećem redu naprijed ili natrag i stvorite više mjesta za noge. 
Preklopite ili uklonite sjedala i povećajte kapacitet prtljažnog prostora. Ili odaberite konfiguraciju sjedala sučelice za više druženja na putu.
Električna klizna vrata

Dvostruka električna klizna vrata1 stvaraju široki otvor s obje strane automobila za sigurno i lako ulaženje i izlaženje putnika.

 

1Uz nadoplatu.

 
Osim toga, posebni senzori omogućuju hands-free otvaranje – sjajno rješenje kad imate pune ruke.
Lako otvaranje i pokretanje

Uz jednostavan sustav otvaranja i pokretanja bez ključa1, samo uđite i krenite bez traženja ključeva automobila – dok god su vam u džepu, torbi ili negdje blizu vas.

 

1Uz nadoplatu.

 
Pristup kroz stražnji prozor
Otvorite stražnji prozor Zafire-e Life neovisno o stražnjim vratima za jednostavan utovar manjih predmeta u prtljažnik ili u situacijama s ograničenim prostorom. 
Dimenzije
Zafira-e Life dostupna je u tri različite duljine vozila. Svaka varijanta pruža savršen odnos između relativno kompaktnih vanjskih dimenzija i prostrane, iznimno prilagodljive unutrašnjosti. Sve tri imaju visinu ispod 1,9 m – sjajno za podzemna parkirališta. 

Mala varijanta – duljine samo 4,6 m – dovoljno je žustra i okretna za gradske ulice i ograničene prostore. Srednja varijanta duga je 4,95 m, a velika 5,3 m.

 

Visina ispod 1,9 m ne vrijedi za vozila za koja je najveća specificirana nosivost 1400 kg.