Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


SIGURNOST JE OZBILJNA STVAR.

S prednjim zračnim jastucima za vozača i suvozača i bočnim zračnim jastucima ili zavjesama za putnike u sva tri reda1, Zafira Life shvaća vašu sigurnost jednako ozbiljno kao i vi.

 

1 Bočne zračne zavjese za drugi i treći red dostupne su uz nadoplatu.

 

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

DODATNA VIDLJIVOST.

Potpuno ksenonska prednja svjetla1 u kombinaciji s LED dnevnim svjetlima1 dodaju dašak dizajnerske oštroumnosti i poboljšavaju vidljivost bez obzira na uvjete svjetla.

 

1 Uz nadoplatu.

JEDNOSTAVNO UČVRŠĆIVANJE.

Sva sjedala u drugom i trećem redu Zafire Life mogu se opremiti ISOFIX nosačima1 za lako i sigurno učvršćivanje najviše šest dječjih sjedala.

 

1 Uz nadoplatu. Nije dostupno za određene konfiguracije sjedala.

 

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

SVE JE NA OKU.

Višenamjenska prednja i stražnja kamera1 omogućuju sigurnosne sustave kao što su prepoznavanje znakova ograničenja brzine1, upozorenje na umor vozača1 i 180° prikaz stražnjeg područja za parkiranje1.

 

1 Uz nadoplatu.

VODEĆA INOVACIJA U KLASI.

Automatski tempomat1 smanjuje ili vraća vašu brzinu radi održavanja podešenog razmaka od vozila ispred vas ovisno o situaciji.

 

Po potrebi, automatsko kočenje u slučaju opasnosti1 počne kočiti neovisno o vozaču kako bi se izbjegao sudar. Upozorenje na mrtvi kut1 pomoću senzora i vizualne projekcije na bočnom ogledalu upozorava vozača na vozila u mrtvom kutu Zafire Life radi sprečavanja nesreća prilikom pretjecanja. Upozorenje na frontalni sudar1 skenira cestu ispred vas i upozorava vas na mogućnost sudara s vozilima ili pješacima.

 

1 Uz nadoplatu.

 

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE