Pregled

NOVA MOKKA

ODVAŽNA, ORIGINALNA VIZIJA DIZAJNA I TEHNOLOGIJE POPRIMA OBLIK. JESTE LI SPREMNI ISKUSITI ODVAŽNO ČIST PRISTUP KOJI ĆE ISKUSTVO VOŽNJE ODVESTI NA POTPUNO NOVU RAZINU? OTKRIJTE SADA NOVU MOKKU, KOJA ĆE BITI DOSTUPNA S MOTORIMA S UNUTRAŠNJIM IZGARANJEM TE U POTPUNO ELEKTRIČNOJ VARIJANTI.

ISTAKNITE SE U MASI S NOVOM MOKKOM.

ODVAŽNI NOVI SMJER.

POUZDANI DUGI DOSEG.

Tehnologija baterije nove generacije pruža slobodu duljih putovanja zahvaljujući dosegu od najviše 322 km, prema postupku WLTP1, sa samo jednim punjenjem.

 

1 Preliminarni podaci.

 
SAZNAJTE KAKO POVEĆATI DOSEG
MANJE ČEKANJA, VIŠE VOŽNJE.

Punite brzo, čisto i praktično kod kuće ili na javnim punionicama. Napunite do 80 % dosega za samo 30 minuta* i u potpunosti iskoristite fleksibilne opcije punjenja Mokke-e za iznimnu pouzdanost i kapacitet na svakom putovanju.

 

*Teoretska vrijednost, izračunata na temelju provizornog WLTP*** dosega od 322 km. Na DC stanici za punjenje (100 kW). Ekvivalentno punjenju prazne baterije. Trajanje punjenja može ovisiti o vrsti i snazi stanice za punjenje, vanjskoj temperaturi i temperaturi baterije.

 
SVE PREDNOSTI NULTIH EMISIJA.
Zbogom cijenama goriva i punim naknadama za korištenje cesta i porezima na vozila. Pozdrav najnižim operativnim i troškovima održavanja, državnim poticajima za kupnju i opcijama financijskih potpora za kućne punjače. 

VODEĆE ZNAČAJKE U KLASI.

NAPUNITE DO KRAJA

Srce Mokke-e je snažna litij-ionska baterija od 50 kWh. S 216 ćelija s visokom gustoćom energije i naprednim upravljanjem toplinom omogućuje dug životni vijek i velik doseg, povećan poboljšanim regenerativnim kočenjem.

Tijekom vožnje, čim maknete nogu s papučice gasa, sustav regenerativnog kočenja koristi kinetičku energiju kočenja i pretvara je u još veći doseg. Najviša postavka (B-način) omogućuje većinu vaše svakodnevne vožnje bez korištenja tradicionalnih kočnica, smanjujući trošenje i s time povezane troškove održavanja.

 
ELEKTRIZIRAJUĆE PERFORMANSE
Stopostotni električni pogonski agregat ima trenutačni moment od 260 Nm. Lagani, sinkroni električni motori s trajnim magnetom, snage 136 KS, savršeno su izbalansirani i podešeni za lako, sigurno i agilno manevriranje skučenim gradskim ulicama kao i širokim otvorenim cestama. 
SNAŽAN I TIHI TIP
Mokka-e je stvorena kako bi vam pomogla nositi se s izazovima modernog užurbanog svijeta. Čista, prostrana i zvučno izolirana kabina pruža vam mjesto za punjenje vlastitih „baterija”, te vrijeme i prostor za razmišljanje u tišini ili, pak, istinsko uživanje u omiljenoj glazbi. 
VOŽNJA NA VAŠ NAČIN
Mokka-e prilagođava se vašem stilu vožnje zahvaljujući načinima vožnje Sport, Eko i Normal, koji prilagođavaju sve sustave u vozilu kao npr. mapiranje papučica, pomoć za servoupravljač te hlađenje. Sport povećava voznu dinamiku, Eko učinkovitost vožnje, a Normal uravnotežuje oboje. 
NADZOR PODATAKA O VOZILU
Napredni senzori Mokke-e i sustavi nadzora podataka u vozilu (vehicle data monitoring systems) pružaju vam intuitivni, brzi pregled uvjeta vožnje i potrošnje energije kako biste u svakom trenutku bili informirani i zadržali potpunu kontrolu. 

NEWSLETTER.

Ako želite saznati više o novoj Mokki i drugim modelima te primati obavijesti o našim ponudama, prijavite se na Newsletter. Obavještavat ćemo vas o svim novostima.

PRIJAVITE SE