Tehnologija
Napunite do kraja

Srce Mokke Electric je snažna litij-ionska baterija od 50 kWh. S 216 ćelija s visokom gustoćom energije i naprednim upravljanjem toplinom omogućuje dug životni vijek i velik doseg, povećan poboljšanim regenerativnim kočenjem.

Tijekom vožnje, čim maknete nogu s papučice gasa, sustav regenerativnog kočenja koristi kinetičku energiju kočenja i pretvara je u još veći doseg. Najviša postavka (B-način) omogućuje većinu vaše svakodnevne vožnje bez korištenja tradicionalnih kočnica, smanjujući trošenje i s time povezane troškove održavanja.

 
Elektrizirajuće performanse
Stopostotni električni pogonski agregat ima trenutačni moment od 260 Nm. Lagani, sinkroni električni motori s trajnim magnetom, snage 136 KS, savršeno su izbalansirani i podešeni za lako, sigurno i agilno manevriranje skučenim gradskim ulicama kao i širokim otvorenim cestama. 
Snažan i tihi tip
Mokka Electric je stvorena kako bi vam pomogla nositi se s izazovima modernog užurbanog svijeta. Čista, prostrana i zvučno izolirana kabina pruža vam mjesto za punjenje vlastitih „baterija”, te vrijeme i prostor za razmišljanje u tišini ili, pak, istinsko uživanje u omiljenoj glazbi. 
Vožnja na vaš način
Mokka Electric prilagođava se vašem stilu vožnje zahvaljujući načinima vožnje Sport, Eko i Normal, koji prilagođavaju sve sustave u vozilu kao npr. mapiranje papučica, pomoć za servoupravljač te hlađenje. Sport povećava voznu dinamiku, Eko učinkovitost vožnje, a Normal uravnotežuje oboje. 
Nadzor podataka o vozilu
Napredni senzori Mokke Electric i sustavi nadzora podataka u vozilu (vehicle data monitoring systems) pružaju vam intuitivni, brzi pregled uvjeta vožnje i potrošnje energije kako biste u svakom trenutku bili informirani i zadržali potpunu kontrolu.