Dizajn
Stav i sklad
Nova Mokka Electric i njezin revolucionarni dizajn predvode put u budućnost Opela. Svaka linija i oblina, od jasne siluete crossovera do snažnog grafičkog identiteta, odražava samopouzdanje. Mokka Electric ostavlja nepogrešivo odvažni dojam vozila koje se izdvaja iz mase svojom samouvjerenošću i individualnim stilom. 
Usudite se biti drukčiji
Otkrijte prostor transformiran novim smjerom u njemačkom dizajnu. Unutrašnjost je u potpunosti digitalno pročišćena za potpuno novu razinu iskustva vožnje – dodatno poboljšanog jedinstvenim kombinacijama presvlaka, ukrasnih elemenata i stropnih obloga u skladu s vašim stilom. 
Odvažna iz svakog kuta
S koje god strane je promatrate, pogled na Mokku Electric otkriva smiona dizajnerska rješenja i progresivne istaknute detalje. Od pogonskog agregata pa sve do skulpturiranih potpuno LED stražnjih svjetala koja savršeno odražavaju prepoznatljivi vizir, uvijek ćete otkriti još nešto. 
Izvanrednost kao standard
Mokku Electric možete dobiti s prepoznatljivim elegantnim naplatcima od 16", 17" ili 18". Uz savršenu dodatnu opremu spremni ste vidjeti i biti viđeni, a s ovim naplatcima Mokka Electric izgleda jednako profinjeno kao što i vozi. 
Osobni stil
Istaknite se u masi zahvaljujući jedinstvenim elementima dizajna. Mokka Electric već izgleda kao nijedan drugi automobil na cesti, a za dodatnu personalizaciju odaberite opcije krova i poklopca motora. 
Nova ikona
Vizir je Opelova nova prepoznatljiva značajka. Elegantno integrira brojne uređaje prednjeg dijela, senzore i funkcije u jedan progresivni modul koji je u prvom planu dizajna Opel vozila, i u doslovnom i u emocionalnom smislu.