Povezivanje
Navigacija
Opelov najnoviji dodirni zaslon Navi vodi vas na mogući put, uz ažuriranja prometnih informacija u stvarnom vremenu te pruža informacije o najbližim punionicama i trenutačno slobodnim mjestima za punjenje na svim lokacijama. Birajte između sustava Multimedia Navi Pro s 10" zaslonom1 i uslugama navigacije uživo2 te sustava Multimedia Navi sa 7" zaslonom1
1 Usluge navigacije u stvarnom vremenu uključuju online promet, cijene goriva, informacije o parkiralištima, online pretragu točaka interesa, online pretragu točaka interesa za punionice te upozorenja o vremenskim uvjetima i sigurnosti prometa (nije dostupno u Njemačkoj i Švicarskoj).
Sustavi za informiranje i zabavu
Mokka Electric je pravo mjesto, zahvaljujući potpunoj kompatibilnosti sa sustavima Apple CarPlayTM1 i Android AutoTM2, 3, Bluetooth® streamingu4, USB priključcima te audiosustavu u šest točaka za bogat zvuk u pokretu. 

1Apple CarPlay™ i Apple Siri™ zaštićeni su znakovi tvrtke Apple Inc., registrirani u SAD-u i drugim zemljama.

2Android Auto™ je zaštićeni znak tvrtke Google Inc.

3Kompatibilnost i određene funkcije mogu se razlikovati od navedenog ovisno o vrsti uređaja i inačici operativnog sustava. Kompatibilnost svojeg uređaja provjerite na www.apple.com ili www.android.com ili kod ovlaštenog Opel partnera.

4Uz nadoplatu.

5Bluetooth® je registrirani zaštićeni znak tvrtke Bluetooth SIG inc.

Bežično punjenje
Kako bi Mokka Electric u svakom trenutku bila vaša prostrana i neometana oaza digitalne pročišćenosti, svoje uređaje možete puniti pomoću ugrađenog bežičnog punjača1. Ugrađeni sustav detekcije brzog kretanja sprečava oštećenje od preopterećenja baterija vaših uređaja tijekom vožnje neravnim površinama. 
1 Uz nadoplatu. Može zahtijevati dodatnu opremu za pametni telefon. Induktivno punjenje samo za pametne telefone koji su kompatibilni sa značajkama PMA ili Qi. Da biste provjerili kompatibilnost, obratite se ovlaštenom Opel partneru.