SKIP TO CONTENT
GSi

NOVA INSIGNIA GSI.

Pogonjena strašću.

Impresivne linije, snažna turbotehnologija i savršena ergonomičnost: nova Insignia GSi donosi spoj užitka vožnje i napredne tehnologije u sportskom obliku i modela Grand Sport i modela Sports Tourer.
VOZNA DINAMIKA I NEUSPOREDIV STIL.

Nasljeđe ikoničkog, odmah prepoznatljivog GSi dizajna naglašeno je dinamičnim stilom i ekskluzivnim 20˝ dvobojnim aluminijskim naplatcima. Završeci dvostruke ispušne cijevi od nehrđajućeg čelika odražavaju unutrašnju snagu i strast, dok stražnji spojler povećava silu potiska i snagu prianjanja.

 

 

 

 

 
PERFORMANSE I STIL RUKU POD RUKU.
Na vozača fokusirane značajke unutrašnjosti, kao što su upravljač s ravnim donjim dijelom, ergonomska1 performansna2 sjedala s naslonima za glavu i aluminijske sportske papučice, dokaz su da je GSi uzbudljiv, sportski i fokusiran na dizajn baš kao što i očekujete. 

1Ergonomska sjedala imaju certifikat njemačke organizacije AGR (Akcija za zdrava leđa), centra izvrsnosti za ergonomiju. Certifikat je pečat kvalitete dobiven od neovisne komisije za ispitivanja koju čine stručnjaci iz različitih područja medicine.

2Uz nadoplatu.

PERFORMANSE KAO STANDARD.
Atraktivni 20˝ dvobojni aluminijski naplatci s BREMBO kočnicama i sportskim gumama, ugrađenima kao dio osnovne opreme. FlexRide podvozje visokih performansi i Twinster pogon na sve kotače s raspodjelom momenta čine novu Insigniju GSi drukčijom od svega ostalog na cesti. 
MOĆNA KAO ŠTO I IZGLEDA
Nova Insignia GSi prava je sportska „mašina”. Napredni 2.0-litreni turbo benzinski motor razvija snagu od 169 kW (230 KS) i visokih 350 Nm momenta, u spoju s 9-stupanjskim automatskim prijenosom.