Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ZAUZMITE KOLIKO GOD MJESTA ŽELITE.

Crossland X savršeno odgovara vašem stilu života zahvaljujući iznimnoj svestranosti i velikom prtljažniku kao u SUV-u – za sve vaše potrebe.

 

S prtljažnikom zapremnine 410 litara, Crossland X sa svojim SUV dizajnom ima najveći prtljažnik u klasi – može se čak i povećati na 1255 litara. Tu su i mnoge mogućnosti pomoću kojih će vaš automobil biti još prostraniji: stražnja sjedala mogu se pomaknuti¹ i preklopiti u omjeru 40/60, rukonasloni se mogu sklopiti za prijevoz duljih tereta, a tu je i mogućnost dvostrukog dna prtljažnika zahvaljujući podesivoj visini.

 

¹Uključeno u paket dodatnih značajki.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

OPUŠTENO SJEDENJE – BEZ BOLOVA U LEĐIMA.

Doputujte na odredište odmoreni i opušteni: Uz naša ergonomska sjedala Active s AGR pečatom kvalitete (Akcija za zdrava leđa)¹ i 16 opcija podešavanja.

 

Svojim povišenim položajem sjedala, Crossland X pruža više od boljeg pogleda. Zahvaljujući posebnim ergonomskim sjedalima (s certifikatom organizacije „Akcija za zdrava leđa”), Crossland pridonosi zdravom držanju tijekom vožnje. Automobil koji se prilagođava vama i u kojem svi sjede udobno zahvaljujući podesivim sjedalima, naslonima za leđa i glavu.

 

¹Opcijska ergonomska sjedala dokazala su svoj blagotvorni učinak na leđa udruženju „Akcija za zdrava leđa” (AGR), neovisnoj stručnoj komisiji koju čine liječnici i terapeuti iz raznih područja, čija namjera je spriječiti bolove u leđima.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE