Svestranost
Fleksibilno sjedenje

Dostupan s pet ili sedam1 sjedala, novi Combo je skroz fleksibilan. Trebate više prostora u prtljažniku? Dva klizna sjedala1 u trećem redu mogu se jednostavno ukloniti.

 

1 Dodatno za Combo XL

 
Stražnja djeljiva sjedala
Prostranost novog Comba raste s vama. Birajte između praktične stražnje klupe djeljive u omjeru 40/60 ili tri pojedinačna stražnja sjedala1, od kojih svako ima standardne Isofix držače za dječje sjedalice, tako da možete prevesti svoju djecu od tičke A do B potpuno sigurno i udobno. 
Trebate utovariti iznimno dugačak teret poput namještaja? Jednostavno preklopite stražnja sjedala i suvozačevo sjedalo kako biste stavili predmete do 2,7 m duljine (ili do 3,05 m za Combo XL).
Skladištenje
Idealan i za svakodnevni život i za obiteljske izlete: s obiljem pametnih pretinaca za pohranu, novi Combo ima mjesta za svu vašu opremu, bilo da se vozite ili sjedite na jednom od stražnjih sjedala. 
Vrata i otvori
Izađite bez problema, čak i na najprometnijem parkiralištu: jednostruka ili dvostruka klizna vrata1 olakšavaju ulazak i izlazak iz vašeg novog Comba. Stražnji dio se može prilagoditi bilo funkcionalnim vratima prtljažnika2 ili vratima prtljažnika s prozorom koji se otvara2 za brži i jednostavaniji pristup prtljažniku. 

1 Dvostruka klizna vrata standardna su, osim na Combu (volan s lijeve strane).

 

Vrata prtljažnika s prozorom na otvaranje su opcija za Combo.

Varijante
Novi Combo dostupan je u dvije duljine – 4,41 m za običnu verziju i produžuje se do 4,76 m za Combo XL, dodajući još više prostora u unutrašnjosti i prtljažniku. 

Dodavanjem 35 cm duljine, prtljažnik nove verzije Combo XL s dugim međuosovinskim razmakom povećava se sa impresivnih 253 litre na ukupno 850 litara1 standardnog prtljažnog prostora kako biste mogli pohraniti sve što vam treba.

 

1 Izmjeren prostor prtljažnika za 5 sjedala, Combo XL sa svim sjedalima na mjestu.