Movano

NOVI OPEL MOVANO.

Upoznajte svoj Movano.

Uz novi Movano završili smo obnovu cijele linije lakih gospodarskih vozila Opel. To je savršen njemački alat za svaki zadatak prijevoza, sa specijaliziranim varijantama i robusnim, ali elegantnim dizajnom. Opelova čuvena teretna funkcionalnost i napredne značajke pomoći vozaču izrađene su da maksimiziraju produktivnost i poboljšaju operativne troškove.

KAPACITET TERETA.

OBAVI POSAO, SVAKI PUT.

Neovisno o vašim poslovnim potrebama, Opel Movano spreman je za rad. Izrađen za produktivnost i troškovnu učinkovitost, Movano ima sve što vam je potrebno s kapacitetom tereta do 17 m3. Izdržljivi kapacitet znači da Movano može prenositi teret do 2,1 tone kroz bruto masu vozila od 4,0 tone i dalje održavajući stabilnost i odlične karakteristike vožnje. Držite svoj teret sigurnim uz superiorno utovarno područje za sigurno i praktično radno okruženje.

PROFESIONALNA SVESTRANOST.

LINIJA IZRAĐENA ZA POSLOVANJE.

Nijedna dva poduzeća nisu ista i nijedna dva posla nemaju iste zahtjeve, ali svestranost i dubina nove linije Opel Movana spremna je obaviti posao. Osnovni kombi Movano dostupan je u četiri dužine i tri visine. Od furgona do varijanti s dvostrukom kabinom plus kabinom šasije i poklopcem izrađenim da zadovolje široki raspon stručnih konverzija, poput tegljača, vozila čije se bočne strane mogu spustiti i kampera. Neovisno o kojem se poslu radi, novi Opel Movano idealno je rješenje za najteže izazove.

PRILAGODLJIVA UNUTRAŠNJOST.

NAPORNO RADI, IZNUTRA I IZVANA.

Moderan, funkcionalan novi izgled koji predstavlja ozbiljan stav o vašem poslovanju, prostrani interijer novog Movana pruža visoko funkcionalno i ugodno radno okruženje. To je svestrani mobilni ured s naprednim povezivanjem poput usluge OpelConnect. Ima mjesta za tri osobe naprijed i još četiri osobe straga u modelu s dvostrukom kabinom. Gdje god da vas posao odveze, bit ćete potpuno mirni uz sveobuhvatnu pomoć vozaču i sigurnosne značajke koje uključuju automatsko sigurnosno kočenje, upozorenje za mrtvi kut, pomoć pri vožnji na strminama i upozorenje pri izlasku iz voznog traka.

UČINKOVITOST SPREMNA ZA BUDUĆNOST.

PAMETAN POTEZ.

Kompetitivna učinkovitost novog Movana dovedena je na novu razinu uz dizelsku opciju. Robustan 2,0-litarski dizel izrađen je za smanjivanje operativnih troškova uz pružanje iznimne učinkovitosti snage i goriva te niske emisije CO2.

PRIJAVITE SE DA BISTE BILI MEĐU PRVIMA.

Prijavite se da biste saznali više. Da biste pobliže pogledali novi Movano i saznali o ponudama ili prvi rezervirali testnu vožnju, prijavite se na naš newsletter. Obavještavat ćemo vas o svim novostima.