SKIP TO CONTENT
Astra Sports Tourer

NOVA ASTRA SPORTS TOURER.

Još više funkcija.

Opel Astra odražava vrhunski i odvažan inženjering koji je oblikovan u svestran Sports Tourer s inovativnim rješenjima za teret. Odaberite napredne opcije električnog plug-in hibridnog pogona ili niz visokoučinkovitih benzinskih i dizelskih motora.

DIZAJN VANJŠTINE.

ODVAŽAN I BESPRIJEKORAN DIZAJN.

Moderan njemački dizajn koji savršeno uravnotežuje dinamičnost sa svestranošću koja je potrebna za moderan način života. Od novog ikoničnog Opel Vizora® sve do LED stražnjih svjetala. Oblikovane površine s preciznim linijama daju novoj Astri Sports Tourer odvažan stav koji se ističe u masi.

ISKUSTVO VOŽNJE.

POTPUNO UŽIVANJE U VOŽNJI.

Iskusite naprednu električnu plug-in hibridnu tehnologiju u sklopu koje benzinski i električni motor neprimjetno rade da bi pružili optimalnu ravnotežu između rada i učinkovitosti. Dinamičan niz turbo pogona s niskim trenjem u benzinskim i visokoučinkovitim dizelskim verzijama zajedno s izrazito glatkim, sofisticiranim mjenjačima stvaraju iznenađujuće osjetljive vozne karakteristike.

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI.

ISKUSTVO DETOKSA.

Kokpit nove Astra Sports Tourer prošao je kroz potpun digitalan detoks. Prikaz Pure Panel® drastično pojednostavljuje iskustvo vožnje jer se rješava ometajuće vizualne zakrčenosti. Veoma udobna ergonomski dizajnirana prednja sjedala Active1 s certifikatom AGR obložena su luksuznom kožom Alcantara ili Nappa s funkcijama ventilacije i masaže.

1 Certifikat je pečat kvalitete dobiven od neovisne komisije za ispitivanja koju čine stručnjaci iz različitih područja medicine. Uz nadoplatu za odabrane razine opreme.

RJEŠENJA ZA UTOVAR.

INTELLI-SPACE.

Opel Astra Sports Tourer dolazi s pametnijim utovarom zahvaljujući inovativnom sustavu Intelli-Space. Spremnik od maksimalno 1,634 litara poboljšan je značajkama kao što su privezni prsteni, bočne mreže za osiguranje tereta, pod prtljažnika s dvije razine, stražnje sjedalo djeljivo u omjeru 40/20/40 s funkcijom jednostavnog preklapanja, rolete za teretni prostor, pametni spremnici ispod poda i podizna vrata bez upotrebe ruku. S opcionalnim priključkom za prikolicu možete još više unaprijediti mogućnosti utovara.

INŽENJERING I INOVACIJE.

NAPREDNA POMOĆ VOZAČU.

Iskoristite prednosti Opelove najnaprednije i intuitivne tehnologije pomoći poput poluautonomnih značajki Intelli-Drive 2.0, Intellilux® Pixel LED svjetla i pomoć pri parkiranju 360° Intelli-Vision.

BESPRIJEKORNA. ODVAŽNA. BOLJA NEGO IKAD.

Budite predvodnik, odvažite se i vozite kako vi želite.