Astra

NOVA ASTRA.

Nova Opel Astra predstavlja odvažan njemački dizajn u svakom smislu. Uskočite u nju da biste iskusili potpuno digitalnu ploču Pure Panel nove generacije sa širokim zaslonima i intuitivnim kontrolama. Po prvi put elektrificirana i s vrlo niskim emisijama, nevjerojatno učinkovita Astra započinje novu eru naprednim plug-in hibridnim pogonskim agregatom te vrhunskom tehnologijom. Jednostavno rečeno, ova Astra upravo traži da ju se vozi.

Vozilo trenutno nije dostupno. Podaci o prosječnoj potrošnji i emisijama CO2 bit će objavljeni naknadno, nakon što se provede homologacija.

DIZAJN VANJŠTINE.

DINAMIČNA SAMOUVJERENOST.

Pripremite se na iskustvo vožnje u odvažnom i potpuno progresivnom automobilu njemačkog dizajna, koji sadrži i zapanjujući novi Opel Vizir. Izgleda odvažno i upečatljivo, u njoj će vaš superiorni stav biti primijećen. Nije li vrijeme da počnete voziti automobil koji zaista želite, a ne samo onaj koji trebate? Ovo je nova Opel Astra.

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI.

UNUTAR NOVE GENERACIJE.

Iskusite novi svijet dizajna unutrašnjosti i inovacija sljedeće generacije. U novoj Astri otkrit ćete digitalno pročišćenu ploču Opel Pure Panel koja racionalizira informacije za vozača kao nikad prije. Opustite se u dizajniranim prednjim sjedalima Ergonomic Active 1 obloženim luksuznom kožom Alcantara ili Nappa s funkcijama ventilacije i masaže. Okružite se prostranošću, tehnologijom i neometanom udobnošću zahvaljujući suvremenom povezivanju.

1 Certificirala Akcija za zdrava leđa (AGR). Certifikat je pečat kvalitete dobiven od neovisne komisije za ispitivanja koju čine stručnjaci iz različitih područja medicine.

ISKUSTVO VOŽNJE.

KOMPAKTAN AUTOMOBIL. JAK DOJAM.

Ovo nije samo nova Astra. Ovo je potpuno novi način vožnje.  Iskusite naprednu plug-in hibridnu tehnologiju u sklopu koje benzinski motor s izravnim ubrizgavanjem goriva automatski djeluje da bi pružio optimalnu ravnotežu između učinkovitosti i rada. Turbopunjenje benzinskih i dizelskih motora također je dostupno uz ručni mjenjač sa 6 ili automatski mjenjač s 8 stupnjeva prijenosa. Sofisticirani sustavi sigurnosti utemeljeni na radaru i napredne pomoći vozaču uz tehnologiju poluautonomne vožnje doprinose potpuno novom iskustvu vožnje Astre.

INŽENJERING I INOVACIJE.

NAJBOLJE OD NJEMAČKOG INŽENJERINGA.

Iza radikalno progresivne filozofije dizajna ove Astre stoji strogi i precizan njemački inženjering i sposobnost proizvodnje koja omogućuje Astri briljantan rad ravan njenom izgledu. Dosad neviđeni sustavi upravljanja i sigurnosti uključuju najnovija prednja svjetla Intellilux LED Pixel, kameru Intelli-Vision 360° za jednostavnije parkiranje i napredni zaslon na vjetrobranu Head-Up koji u potpunosti mijenja gornje granice kompaktnih automobila.

PRIJAVITE SE I BUDITE MEĐU PRVIMA.

Vrijeme je da iskusite odvažan, istinski i nepogrešiv način vožnje njemačkih inženjera. Automobil koji prije svega želite, a ne samo trebate. Nova generacija Opel Astre. Ostanite s nama i pretplatite se da biste saznali više.