Povezivanje
Multimedija
Novi potpuno digitalni Pure Panel® ima 10˝ instrument ploču i 10˝ središnji zaslon osjetljiv na dodir s Apple CarPlay™1 i Android Auto™1,2. Njegovo intuitivno korisničko sučelje može se u potpunosti personalizirati s individualnim upravljanjem profilima uključujući prepoznavanje vozača. AM/FM/DAB+ radio, Bluetooth® audio streaming3 i dva USB-C priključka standardno dolaze. A kako bi osigurao vaš mir dok ste u pokretu, sustav uključuje OpelConnect usluge za hitne pozive i pozive u slučaju kvara, kao i automatska ažuriranja bežičnim putem.  

1 Apple CarPlay™ registrirani je zaštitni znak tvrtke Apple Inc. registriran u SAD-u i drugim zemljama, a Android Auto™ registrirani je zaštitni znak tvrtke Google Inc.

 

2 Kompatibilnost i određene funkcije mogu se razlikovati ovisno o vrsti uređaja i verziji operativnog sustava. Kako biste provjerili kompatibilnost svog uređaja, idite na www.apple.com ili www.android.com ili se obratite lokalnom Opel zastupniku.

 

3 Bluetooth® je registrirani zaštićeni znak tvrtke Bluetooth SIG Inc.

Navigacija
Navigacija uživo dolazi u kompletu s internetskim prometom, informacijama o parkiranju, pretraživanjem POI i ažuriranjem vremenske prognoze1. Sustav se može aktivirati glasom uz riječi za buđenje: 'Hej Opel!'. Pošaljite svoje odredište u automobil pomoću pametnog telefona i myOpel aplikacije ili preuzmite navođenje za posljednju milju za generiranje cijele rute gdje god se nalazili. Na kraju, navođenje rutom može se prikazati pomoću Intelli-HUD (Head up Display)2, instrumentne ploče ili središnjeg zaslona osjetljivog na dodir, koju god kombinaciju želite.  

1 Connected Navigation Pack Plus uključen na 3 godine, dostupnost povezane usluge i opseg razlikuju se od zemlje do zemlje i vozila do vozila. Korištenje Connected Navigation Pack Plus zahtijeva aktivaciju putem OpelConnect Store ili myOpel aplikacije.

 

2 Uz nadoplatuj

Bežično punjenje

Očistite kabinu od kabela i punite kompatibilne uređaje pomoću integriranog bežičnog punjača1. Štoviše, ugrađena zaštita otkrivanje brzog kretanje sprječava oštećenje baterije vašeg uređaja pri vožnji po neravnim površinama.

 

1 Dostupnost ovisi o ponudi. Samo za PMA ili QI-omogućene uređaje. Za provjeru kompatibilnosti vašeg uređaja obratite se svom Opel prodavaču.