Dizajn
Pogled unaprijed
Opel Astra potpuno se razlikuje od svih drugih automobila. Svaka linija i krivulja jasno pokazuje da je pred vama budućnost vožnje. Od odvažnih linija prepoznatljive prednje maske Vizor® do jasnih, zategnutih površina koje Astri daju izrazito sportski samouvjeren stav, svaki jedinstveni aspekt i neočekivana značajka izdvajaju ova automobil iz mase. 
Izvanredna unutrašnjost
Iskusite novi svijet dizajna unutrašnjosti i inovacija sljedeće generacije. U Astri otkrit ćete novi i poboljšani digitalno pročišćeni Opel Pure Panel®1 koji racionalizira informacije za vozača kao nikad prije. Opustite se u ergonomskim prednjim sjedalima Active2 obloženim luksuznom kožom Alcantara ili Nappa s funkcijama ventilacije ili masaže. Okružite se prostranošću, tehnologijom i čistom neometanom udobnošću zahvaljujući suvremenom povezivanju. 

1 Dostupne su dvije razine. Prikazan neobavezni sadržaj bit će dostupan kasnije.

2 Certificirala Akcija za zdrava leđa (AGR). Certifikat je pečat kvalitete dobiven od neovisne komisije za ispitivanja.

Stil prije svega

Sada imate priliku ostaviti bezličnost iza sebe jer isticanje iz mase nikada nije bilo tako lako. Podignite osobni stil na novu razinu s jedinstvenim vizualnim poboljšanjima Astre, kao što je krov s elegantnim crnim istaknutim elementima1.


1 Standardno dostupno samo na odabranim modelima.

 
Pristanite samo na najbolje
Ne želite slijediti druge? Malo vam je neugodno zbog nedostatka promjena? Proslavite svoju individualnost dodatnom vizualnom dinamikom posebnih naplatka od lakih legura na Astri. Raznovrsne mogućnosti odvažnih i sportskih stilova kotača čine novu Astru uzbudljivim modelom za gledati kao i za voziti. 
Briljantna iz svakog kuta
Najjednostavniji dizajn je jasan u svojoj zamisli i izvedbi, stoga je sve do najsitnijih detalja na Astri je učinkovito i savršeno uravnoteženo. Oštro precizni njemački omjeri slijede načelo kompasa pa su čak i stražnja LED-svjetla koja štede energiju savršeno usklađena s vizualnom osi. 
Suočite se s budućnošću
Ovo je najodvažniji automobil svoje klase na cesti. Tamo gdje drugi automobili imaju običnu prednju rešetku, Opel Astra ima prepoznatljiv Vizor®. Ovaj prepoznatljivi zaslon naglašava njemačko dizajnersko načelo po kojem izvedba slijedi funkciju i elegantno integrira vidljive uređaje, senzore i funkcije u jedan neprekidni modul.