Povezivanje
Multimedija
Uživajte u uzbudljivoj vožnji ili se opustite kao nikad prije dok ste na putu. Novi, potpuno digitalni Pure Panel® sadrži ploču s instrumentima veličine 10“ i središnji zaslon osjetljiv na dodir veličine 10“ koji bežično integrira vaš pametni telefon putem sustava Apple CarPlay™1 i Android Auto™1,2. Novo i intuitivno korisničko sučelje nalik sučelju pametnog telefona može se potpuno prilagoditi putem individualnih profila i sustava za prepoznavanje vozača. Multimedijski sustav sadrži značajke kao što su AM/FM/DAB+ radio, streaming audio sadržaja putem tehnologije Bluetooth®3 i dva USB-C priključka za uživanje u glazbi gdje god krenuli. 

1 Apple CarPlay™ žig je društva Apple Inc., registriran u SAD-u i drugim zemljama, a Android Auto™ žig je društva Google Inc.

2 Kompatibilnost i određene funkcije mogu se razlikovati od navedenog ovisno o vrsti uređaja i inačici operacijskog sustava. Kompatibilnost svojeg uređaja provjerite na www.apple.com ili www.android.com ili kod ovlaštenog lokalnog Opel partnera.

3 Bluetooth® je žig društva Bluetooth SIG Inc.

Navigacija
Vozite pametno zahvaljujući povezanim navigacijskim uslugama koje uključuju bežična ažuriranja karata i maksimalno se zabavite na svom putovanju uz HiFi sustav s 8 zvučnika1. Za dodatnu udobnost pošaljite željeno odredište automobilu putem pametnog telefona i aplikacije myOpel ili prikažite upute za završni dio rute od mjesta parkiranja. 

1 Paket Connected Navigation Plus u trajanju od 3 godine, dostupnost i opseg usluga razlikuju se ovisno o državi i vozilu. Korištenje paketa Connected Navigation Plus zahtijeva aktivaciju putem trgovine OpelConnect ili aplikacije myOpel.

2 Dodatni sadržaj

Bežično punjenje

Kabina Astre digitalno je pročišćena od nepotrebnih vizualnih smetnji i uključuje inovativne značajke koje će vam pomoći da opušteno putujete bez gomile kabela. Napunite kompatibilne uređaje s pomoću integriranog bežičnog punjača1. Ugrađeni sustav detekcije brzog kretanja sprječava oštećenje od preopterećenja baterija vaših uređaja tijekom vožnje neravnim površinama.

 

1 Dostupnost ovisi o ponudi. Samo za uređaje koji imaju omogućen PMA ili QI. Kompatibilnost svojeg uređaja provjerite kod ovlaštenog Opel partnera.