Premium udobnost
Ergonomska sjedala Active
Ergonomska sjedala Active u Opel Astri1 ponosno nose pečat kvalitete AGR-a2 (Akcije za zdrava leđa). Zahvaljujući brojnim mogućnostima prilagođavanja, uključujući naslone za glavu koji se mogu namjestiti po želji, potporu za donji dio leđa s elektronskim prilagođavanjem i proširivu potporu za bedra, ova sjedala nisu samo izuzetno udobna, već omogućuju zdrav položaj tijela za dugotrajnu dobrobit vozača i suvozača. 

1 Uz nadoplatu za odabrane razine opreme.

2 Certifikat je pečat kvalitete dobiven od neovisne komisije za ispitivanja koju čine stručnjaci iz različitih područja medicine.

Značajke grijanja

Brzo i učinkovito odmrzavanje i odmagljivanje s pomoću grijanog vjetrobranskog stakla ThermaTec®1. Uživajte u grijanim prednjim1 i vanjskim stražnjim sjedalima2 te grijanom upravljaču3 koji vam omogućuje toplo i udobno držanje u hladnim vremenskim uvjetima.

 

1,2,3 Uz nadoplatu

 
Panoramski krov

Panoramski krovni prozor1 preplavljuje prostranu unutrašnjost Opel Astre svjetlošću, a možete ga i otvoriti djelomično ili potpuno kako bi vozač i putnici uživali u osvjetljenoj i prozračnoj vožnji.

 

1 Uz nadoplatu

 
Intelli-Air
Intelli-Air je novi visokoučinkoviti filtar za zrak koji isporučuje ažurirane informacije o kvaliteti zraka. Pomaže održati zrak u kabini svježim i čistim.