Dizajn
Odvažan I čist dizajn
Nova Astra Sports Tourer savršeno balansira dinamičnost i svestranost. S ikoničnim Opel Vizorom®, skulpturalnim površinama i preciznim dizajnerskim linijama, dizajniran je da se ističe iz gomile. 
Izvanredan interijer
Doživite digitalno detoksificiranu vožnju uz Opel Pure Panel®1. Opustite se u ergonomskim aktivnim prednjim sjedalima2 presvučenima luksuznom Alcantara ili Nappa kožom sa značajkama ventilacije i masaže. 

1 Dostupan je Pure Panel i Pure Panel Pro. Opcionalni sadržaj prikazan

 

2 Certificirano od strane Kampanje za zdrava leđa (AGR).  Certifikat je pečat kvalitete dobiven od neovisne komisije za ispitivanja koju čine stručnjaci iz različitih područja medicine.

Zapanjujuće slike

Vizualni elementi, kao što je opcija crnog krova1, doprinose vašem osobnom stilu.

 

1 Standardno dostupno samo na odabranim modelima.

 
Aluminijski kotači
Izrazite svoju individualnost s našom ekskluzivnom ponudom laganih aluminijskih kotača. Odvažni i čisti po dizajnu, ovi kotači čine da Astra Sports Tourer izgleda jednako uzbudljivo kao što je i u vožnji. 
Njemačka preciznost
Precizne njemačke proporcije slijede princip kompasa, sve do štedljivih stražnjih LED svjetala. 
Vizor®
Umorni ste od identičnih automobila? Odvažan i čist dizajn Opel Astre Sports Tourer Plug-in Hybrid ističe se, predvođen prepoznatljivim Vizorom®. Elegantno integrirajući prednja svjetla, prednje uređaje, senzore i funkcije, čini jedan, nevjerojatno gladak zamah.