Premium udobnost 
Ergonomska aktivna sjedala
Ergonomska aktivna sjedala1 nove Opel Astre nose pečat kvalitete AGR (Kampanja za zdravija leđa). Mogućnosti podešavanja uključuju naslone za glavu koji se mogu namjestiti, elektronički podesivu lumbalnu potporu i produžljivu potporu za bedra. Osim što su izvanredno udobna, ova sjedala podržavaju zdravo držanje za dugoročnu dobrobit vozača i putnika. 
1 Certifikat je pečat kvalitete koji dodjeljuje neovisna komisija za testiranje sastavljena od stručnjaka iz različitih medicinskih disciplina. Dodatno na odabranim razinama opreme.
Grijana oprema

Odmrzavanje i odmagljivanje pomoću ThermaTec® grijanog vjetrobranskog stakla1. Grijana prednja i čak vanjska stražnja sjedala2, plus grijani upravljač3, pružaju udobnost u hladnim jutrima.

 

1, 2, 3 Uz nadoplatu ili dostupno kao standard samo na odabranim modelima.

 
Panoramski krov

Panoramski krovni otvor1 može se ventilirati ili otvoriti do kraja kako bi vozači i putnici imali svijetlu i prozračnu vožnju.

 

1 Uz nadoplatu

 

 
Intelli-Air
Intelli-Air je pametni visokoučinkoviti filtar zraka i sustav klimatizacije, koji pruža stalne informacije o kvaliteti zraka i pomaže u održavanju svježine i čistoće kabine. 
Intelli-prostor
Zahvaljujući inovativnom sustavu Intelli-Space, Astru Sports Tourer možete inteligentnije napuniti pomoću pametnih pretinaca za pohranu ili mreža za prtljagu. Maksimalni kapacitet od 1.553 litre poboljšan je značajkama kao što su ušice za pričvršćivanje, bočne mreže za teret, ravni pod prtljažnika na dvije razine, stražnji nasloni djeljivi u omjeru 40/20/40 s funkcijom jednostavnog preklapanja, rolo zavjesa za prtljažni prostor i pametni podni ormarići za pohranu. S dodatnom kukom za prikolicu možete povećati mogućnosti utovara. 
Električna vrata prtljažnika za bez ruku
Kada su otključana ili u neposrednoj blizini uređaja za ulazak i pokretanje bez ključa, vrata prtljažnika mogu se automatski otvoriti jednostavnim mahanjem noge ispod stražnjeg branika.