Vrhunska udobnost
Grijane karakteristike
Odmrzavanje i odmagljivanje brzo i učinkovito s ThermaTec® grijanim vjetrobranskim staklom1. Uživajte u grijanim prednjim1 pa čak i vanjskim stražnjim sjedalima2, plus grijanom upravljaču3 za toplo, udobno držanje u hladnim jutrima. 
1, 2, 3 Opcionalno dostupno na odabranim razinama opreme
AGR sjedala
Ergonomska aktivna sjedala1 nove Opel Astre Sports Tourer Electric nose AGR2 (Kampanja za zdrava leđa) pečat kvalitete. S deset mogućnosti podešavanja, uključujući podesive naslone za glavu, elektronički podesivu lumbalnu potporu i produžljivu potporu za bedra, ova sjedala nisu samo izvanredna udoban, ali također podržava zdravo držanje za dugoročnu dobrobit vozača i putnika. 

1 Dodatno za Edition i standardno za GS Trim

 

2 Certifikat je pečat kvalitete koji dodjeljuje neovisna komisija za testiranje sastavljena od stručnjaka iz različitih medicinskih disciplina.

Intelli-Air
Intelli-Air je novi visokoučinkoviti sustav za nadzor zraka u kabini, koji pruža stalne informacije o kvaliteti zraka unutar i izvan automobila. Djeluje automatski kako bi zrak bio svjež i čist za sve u kabini. 
Panoramski krovni otvor
Panoramski krovni otvor1 obasjava svjetlom prostranu unutrašnjost nove Opel Astre Sports Tourer Electric i može se prozračiti ili otvoriti do kraja kako bi vozači i putnici mogli uživati u vrhunskom svjetlu i prozračnom iskustvu vožnje. 
1 Izborno