Prethodna
Slijedeća
Prethodna
Slijedeća

Svjetska premijera izvedbi šasija s vozačkom kabinom i šasija s putničkom kabinom

Druga generacija Opel Movana donosi dašak svježine na europsko tržište lakih gospodarskih vozila svojim inovativnim tehnologijama uz izvrsnu funkcionalnost i ekonomičnost.

Pročitajte članak

OPEL MOVANO.

Pametno, prostrano i funkcionalno gospodarsko vozilo.

Opel Movano je glavna zvijezda u svijetu dostavnih vozila. Impresivan izbor izvedbi, međuosovinskih razmaka, težina i visina tereta, stavlja ga na istaknuto prvo mjesto. Dostavne i putničke izvedbe nude pametan dizajn, izvanrednu ekonomičnost i performanse te vodeću udobnost u klasi.

 

Funkcionalan u svakom detalju, Opel Movano smanjuje troškove te poboljšava imidž i udobnost. Provjerite zašto.

  • Teretni prostor i kapacitet
  • Sveobuhvatna ponuda
  • Napredno podvozje
  • Čista ekonomična snaga
  • Uvjerljiva sigurnost

Enlarge

Zadovoljava Vaše potrebe

S četiri duljine šasije, tri visine, pogonom na prednje ili stražnje kotače, tvorničkom ponudom koja se kreće od furgona, preko putničkih kabina, istovarivača i putničkih izvedbi za prijevoz do 17 osoba, samo recite što vam treba i gotovo sigurno postoji pravi Opel Movano za to. No, ako ga sada i nema, može biti dostupan uskoro. Ponuda šasija s vozačkom kabinom i izvedbi s putničkom kabinom pruža idealnu osnovu za namjenska vozila i prerade koje obavljaju Opelovi pouzdani stručnjaci. Štoviše, vaš lokalni stručnjak za Opelova gospodarska vozila spremno vas očekuje sa svom potrebnom ekspertizom kako biste dobili najbolje od ovog ogromnog potencijala.Enlarge

Udobnost u pokretu

Dizajniran kako bi diktirao trendove na području udobnosti za tim i putnike, Opel Movano opremljen je iznenađujuće velikim brojem naprednih značajki i korisnim teretnim prostorom. Klima uređaj, bez problema. Rasvjeta i prozračivanje za putnike kao u avionu? Sve je već spremno i čeka.


Enlarge

Zaštita tima i tereta

ESP® nikada ne bi smio biti luksuz, baš kao ni ABS. Kod Opel Movana obje ove značajke dio su osnovne opreme na izvedbama s pogonom na stražnje kotače. Tu je još čitav niz drugih naprednih značajki, plus potpuna zaštita Vašeg tereta.


Enlarge

Spreman za rad

S pogonom na prednje ili stražnje kotače, jednostrukim ili dvostrukim stražnjim kotačima, Opel Movano donosi bolju upravljivost i dulje intervale servisiranja. Omogućuje vožnju doslovno kao kod velikog automobila, ali zahvaljujući izdašnom teretnom prostoru i kapacitetu vuče, ispunjava ulogu izvanrednog transportera.


Enlarge

Čist dizelski rad

Opel Movano dolazi s ponudom od tri dokazana ekonomična i visokoučinkovita dizelska motora. Svi omogućuju vrhunske performanse, ugodni su na cesti te smanjuju održavanje i vremena zastoja rada. Glatki rad 6-stupanjskog ručnog ili Opel Easytronic® prijenosa dodatno povećava zadovoljstvo vozača.