Prethodna
Slijedeća
Prethodna
Slijedeća

OPEL Movano.

Ljudi. Najdragocjeniji teret.

Putnička vozila Opel Movano na prvo mjesto stavljaju sveobuhvatnu sigurnost i udobnost za sve putnike.

 

Elegantan dizajn, izvrsna ekonomičnost i performanse čine ih idealnim partnerima kada je riječ o prijevozu većeg broja ljudi.

Provjerite zašto.

  • Dizajn i varijante
  • Sveobuhvatna ponuda
  • Napredno podvozje
  • Čista ekonomična snaga
  • Uvjerljiva sigurnost

Enlarge

Zadovoljava vaše potrebe

S dvije duljine i dvije visine krova, Opel Movano kombi osigurava udoban prijevoz za najviše 9 osoba plus prilagodljiv teretni prostor za njihovu opremu.

Opel Movano bus prevozi do 16 osoba u vrhunskom ambijentu zahvaljujući zasebnim sjedalima, stropnim pretincima za stvari i podesivim otvorima za zrak za svakog putnika.


Enlarge

Udobnost u pokretu

Dizajniran kako bi diktirao trendove na području udobnosti za radne timove i putnike, Opel Movano opremljen je iznenađujuće velikim brojem naprednih značajki i korisnim teretnim prostorom. Klima-uređaj, nema problema. Rasvjeta i prozračivanje za putnike kao u avionu? Sve je već spremno i čeka.


Enlarge

Zaštita tima i tereta

ESP® pridonosi iznimnom povećanju sigurnosti. Dio je osnovne opreme na svim modelima Opel Movana. Najnovija izvedba ima i Pomoć pri kretanju na uzbrdici (HSA), Sustav za sprječavanje zanošenja prikolice (TSM) i Poboljšan sustav kontrole proklizavanja (ETCS). Sve navedene značajke dio su kompletnog programa sigurnosti i zaštite koji jamči sigurnost u pokretu.


Enlarge

Snaga koju trebate

Snažni motori BiTurbo s tehnologijom BlueInjection, sustavom Start/Stop i drugim tehnologijama koje smanjuju potrošnju i emisije, kombinacija su snažnih i pouzdanih performansi i izvanredne učinkovitosti.


Sljedeći koraci
Sljedeći koraci

Više informacija o Opel Movanu.