Opel Meriva - Opuštajuća udobnost

Testna vožnja

Testna vožnja govori više od tisuću slika. Kliknite ovdje kako biste doživjeli stvarnost.

Rezervirajte testnu vožnju

Korisne poveznice

Uđite i uživajte u vožnji.

Čak i s najosnovnijom opremom, Opel Meriva je doista profinjen i udoban obiteljski automobil. No, ako to želite, možete dodati još opreme. Odaberite iz kataloga osnovne i dodatne opreme za udobnost i uživajte u svom automobilu na način koji vam najviše odgovara.

Enlarge

Sustav pretinaca FlexRail®

FlexRail® je jedinstveni, modularni sustav pretinaca koji pruža izdašan, prilagodljiv prostor za odlaganje stvari između prednjih sjedala bez utjecaja na prostor za noge ispred srednjeg stražnjeg sjedala. Komponente poput naslona za ruke i držača čaša na aluminijskim vodilicama možete po volji mijenjati i prilagođavati svakom pojedinom putovanju. Poseban prilagodnik s ugrađenim držačem čaša omogućuje postavljanje naslona za ruke i na poleđini srednjeg stražnjeg sjedala preklopljenog prema naprijed.

 

  • Optimalan položaj naslona za ruke i držača čaša kod svih položaja sjedala
  • Velik, prilagodljiv prostor za odlaganje, dovoljan za ručne torbe, notebook, itd.
  • Lak pristup za sve putnike
  • Dodatni naslon za ruke i držači čaša za putnike na stražnjim sjedalima dostupni uz nadoplatu

Enlarge

Panoramski krov

Neka sja sunce. Panoramski krov pruža se iznad oba reda sjedala te čitavu unutrašnjost čini svijetlom i prozračnom. Ako je sunce prejako, ugodnu svježinu čuva električno sjenilo.


Enlarge

Elektronička kontrola klime

Udobnost i praktičnost elektroničke kontrole klime omogućuje vozaču i suvozaču individualni odabir idealne temperature. Senzori održavaju zadane postavke za svaku zonu posebno. Ništa ne može biti jednostavnije.


Enlarge

Grijani upravljač

Uživajte u luksuzu toplih ruku i za najhladnijih dana. Samo nekoliko sekundi potrebno je da se upravljač zagrije i omogući ugodno pokretanje. Dolazi zajedno s grijanim prednjim sjedalima kako bi vaše zime bile toplije i ugodnije.


Enlarge

Električna parkirna kočnica

Standardna električna parkirna kočnica s upravljanjem na dodir prekidača osigurava i povećanu zaštitu pri parkiranju i smanjeni napor vozača. Sprječava kretanje automobila unatrag na strmim nagibima te se automatski otpušta kad automobil krene.

 

Po potrebi, može se aktivirati i kao obična ručna parkirna kočnica dok se automobil kreće kako bi se osiguralo ABS-om upravljano smanjenje brzine.


Pomoć pri kretanju na uzbrdici

Pomoć pri kretanju na uzbrdici održava stabilnost automobila kod pokretanja na uzbrdici te automatski otpušta električnu parkirnu kočnicu nakon sigurnog kretanja. Rezultat je apsolutno sigurno kretanje na uzbrdici bez imalo napora.


Enlarge

Kamera za pregled straga

Zahvaljujući iznimno širokom kutu pregleda od 130°, kamera za pregled straga omogućuje jasan prikaz potencijalnih opasnosti kod parkiranja na svom info zaslonu u boji. Uključuje se automatski kod odabira vožnje unatrag te je sjajna pomoć za sigurnije parkiranje.


Enlarge

Pretinci za odlaganje

U Opel Merivi ergonomičnost se ne odnosi samo na udobna sjedala i kontrole na dohvat ruke. Ona se također odnosi i na pretince za odlaganje stvari. Otvorene i zatvorene pretince naći ćete na najpraktičnijim mjestima zajedno s jedinstvenim sustavom središnje konzole FlexRail®. Ukupno ima 32 mjesta za odlaganje i učvršćivanje stvari. To znači da je držanje stvari na mjestu odjednom postalo mnogo lakše.


Enlarge

Prtljažni prostor FlexFloor®

Prostor za prtljagu dizajniran je tako da vam olakša život. Pod prtljažnika može se postaviti na dvije različite visine. Viši položaj omogućuje stvaranje ravne površine u visini potpuno preklopljenih stražnjih sjedala, uz istovremeno dobivanje skrivenog prostora ispod poda. Niži položaj stvara više mjesta za teret veće visine.

 

Ostale značajke:

  • Zatvoreni pretinac u bočnoj stranici za komplet prve pomoći i sl.
  • Držač trokuta upozorenja
  • Kuka na uvlačenje za vrećice i učvršćivanje poda prtljažnika u otvorenom položaju
  • 4 uške za učvršćivanje tereta