Opel Cascada - Dizajn

Testna vožnja

Testna vožnja govori više od tisuću slika. Kliknite ovdje da biste doživjeli stvarnost.

Rezervirajte testnu vožnju

Korisne poveznice

REDEFINIRANJE KLASIČNOG MEKOG KROVA.

Duga, elegantna i graciozna, Opel Cascada unosi novu, modernu svježinu u najpoželjniji način vožnje.

Enlarge

Klasična elegancija puta dva

Otvorena ili zatvorena, Opel Cascada uvijek je briljantna. Jasne linije odražavaju apsolutnu opredijeljenost za eleganciju i stil. Gledano sprijeda, nepogrešivo se radi o Opelu ali s profinjenošću ugrađenom u svaki detalj. Pogledajte skulpturiranu, impresivnu rešetku hladnjaka, raskošnu mrežu ispod nje, prepoznatljiva LED svjetla za dnevnu vožnju i elegantni krom. Diskretno skulpturirana snaga oblika profinjen je nagovještaj moćnih performansi.

 

Sa strane, spušteni krov stvara izdužen, elegantan i neprekinut profil. Meki krov i prečke za zaštitu u slučaju prevrtanja u potpunosti su skriveni. Bez razmetljivih detalja, jer nisu ni potrebni. Samo prirodna i profinjena skulpturalnost. S podignutim mekim krovom, njen izgled bez stupova i kvaliteta materijala doista su impresivni. Kromirana traka odvaja krov od karoserije, podsjećajući na klasičnu limuzinu “grande routier”. Duga vrata i graciozni A-stupovi nisu samo elegantni nego i praktični jer pridonose lakšem ulaženju što je vrlo bitno. Ponuda boja krova, od crne, Sweet Coffee, Malbec i Khaki sive također dodaje još jedan element cjelokupnom stilu.

 

Na stražnjoj strani, svjetla s visokotehnološkim 3D LED svjetlima, vizualno povezana elegantnom kromiranom prečkom, stvaraju fluidno zaobljen profil i zajedno s visokim stop svjetlima pridonose nepogrešivoj prepoznatljivosti. Širok, stabilan stav i pametne proporcije savršeno usklađeno zaokružuju elegantne linije.


Enlarge

Osjećaj savršenstva

Ugodni na dodir, visokokvalitetni materijali, fluidne površine i srdačna udobnost. Opel Cascada najprije vas privuče lijepim izgledom, dok joj se približavate postaje sve bolja, da bi ono najbolje otkrila tek kad otvorite vrata. Visokokvalitetna, na dodir ugodna Morrocana obavija prednju ploču i ploču s instrumentima i svojim lijepim prošivima odmah privlači pogled. Sve je na pravom mjestu, instrumenti su usmjereni prema vozaču, središnja konzola s kontrolama na dohvat ruke pruža lijep prizor i ugodan osjećaj.


Četiri pojedinačna, prostrana sjedala dubokih kontura i odlične potpore čekaju na vas. Sustav za lak ulazak Easy Entry ima klizne vodilice kako biste na dodir gumba pomaknuli prednja sjedala više unatrag i zatim ih isto tako brzo i lako vratili natrag na mjesto. Birajte između visokokvalitetne tkanine ili luksuzne kože. Kožnate presvlake obogaćene su detaljima poput dvostrukih prošiva za još veći osjećaj luksuza.


Enlarge

Savršen prvi automobil

Upitna mogućnost svakodnevnog korištenja i manjak pretinaca za odlaganje stvari često su problem kod kabrioleta. Ali ne i za Opel Cascadu. Čak 13 praktično smještenih pretinaca na dohvat ruke osiguravaju urednost na putu.

 

Tu je i prtljažnik zapremine od 280 do 380 litara s otvorenim odnosno zatvorenim krovom. Osim toga, sustav FlexFold omogućuje preklapanje jednog ili oba stražnja sjedala u samo nekoliko sekundi kako bi se stvorio prostor od ukupno 750 litara. Prekidači su praktično smješteni s obje strane stražnjeg dijela prtljažnika. Prilikom korištenja, poseban električni sustav uključuje opružni mehanizam koji automatski preklapa naslon odabranog sjedala.

 

Za dodatnu sigurnost parkiranog i zaključanog vozila sa spuštenim krovom, nasloni se blokiraju na mjestu i ne mogu se preklopiti prema naprijed otpuštanjem naslona – za sigurno onemogućavanje pristupa prtljažniku. Za još veću sigurnost, tu je i tvornički ugrađen sigurnosni sustav koji štiti od krađe čitav automobil, čak i naplatke.