Opel Cascada - Dodaci

Testna vožnja

Testna vožnja govori više od tisuću slika. Kliknite ovdje da biste doživjeli stvarnost.

Rezervirajte testnu vožnju

Korisne poveznice

Dodaci za OPEL CASCADU.

Cascada ima eleganciju, udobnost i svestranost kojima će i više nego zadovoljiti vaše potrebe – a Opel ima bogatu ponudu dodataka kako biste svoj kabriolet još lakše prilagodili svom ukusu. Širok izbor dodataka visoke kvalitete dodatno će poboljšati i upotpuniti neodoljivu privlačnost Cascade.

Enlarge

Udobnost i urednost

Osjećajte se kao kod kuće. Budući da u njemu provodimo uistinu mnogo vremena, automobil je često naš drugi dom. Pronaći ćete sve što vam je potrebno kako bi vaš Opel izgledao lijepo i pružio vam udobnost kakvu želite: iznutra i izvana, od tepiha do sustava za organizaciju prtljažnika i još mnogo, mnogo više.


Enlarge

Sustavi za transport i nosači

Opel znatno olakšava transport stvari. Naša bogata ponuda prilagodljivih sustava za transport i nosača savršena je pomoć za sva vaša putovanja i rekreacijske aktivnosti. Naša ponuda obuhvaća Opelove originalno projektirane proizvode kao i proizvode našeg kooperacijskog partnera, tvrtke Thule, vodećeg proizvođača sustava nosača.


Enlarge

Sustavi za informiranje i zabavu

Još bolji način dolaska na odredište - Opelovi sustavi za informiranje i zabavu doista su izvanredni. Ostanite povezani zahvaljujući paketima Bluetooth® za telefoniranje bez korištenja ruku, navigacijskom sustavu, nadogradnjama karata i raznim multimedijskim priključcima.


Enlarge

Stilsko oblikovanje i OPC Line

Spremni za iskorak iz gomile? Ovo je pravo mjesto da krenete. Imamo odličan izbor elegantnih proizvoda koji će vašem Opelu dati ono nešto. Opel Performance Center i OPC Line sinonimi su za ekskluzivan izgled, sofisticiranu tehnologiju i uzbudljive performanse. Kreirajte automobil koji se izdvaja iz gomile.


Enlarge

Naplatci

Učinite svoj Opel posebnim pomoću novog kompleta naplataka. Ma kakav bio vaš ukus, pronaći ćete odličnu ponudu Opelovih originalnih aluminijskih naplataka pomoću kojih ćete svojem vozilu dati osobni pečat. Uživajte u stilu i kvaliteti Opelovih originalnih dodataka.