Novi Opel ADAM - Dodaci

DODACI ZA NOVI ADAM.

Jedan automobil - tisuće kombinacija. Opel ADAM isključivo je stvar osobne prilagodbe. Zahvaljujući originalnim Opelovim dodacima nećete vidjeti dva ista ADAMA – odlično za snažne osobnosti kakva je i vaša. Nije važno želite li atraktivne aluminijske naplatke ili zgodne ukrasne naljepnice. Nudimo vam sve što vam je potrebno kako biste dobili ADAMA po svojoj mjeri!

Enlarge

Stil i oprema OPC Line

Prilagodite svog ADAMA sasvim po svojoj mjeri i istaknite se u mnoštvu. Stvorite vlastiti stil pomoću naše bogate ponude proizvoda za prilagodbu stila. Dodajte tek mali stilski detalj ili odaberite cijeli paket ADAM JAM, ADAM GLAM ili ADAM SLAM. Promijeniti ga možete i kasnije. Ne zaboravite male detalje, primjerice ukrasne naljepnice za ogledala i poklopce ventila na gumama.


Enlarge

Naplatci

Bumerang? Orkan? Ili možda rulet? Za novi ADAM nudimo vam još više naplataka potpuno novog dizajna. Znamo da će vam biti teško izabrati, no, bez obzira na vaš ukus, sigurno ćete pronaći prave naplatke za svog ADAMA.


Enlarge

Udobnost i urednost

Ma koliko vremena provodili u svom ADAMU, s našim dodacima udobnost je uvijek osigurana. Pronaći ćete sve što vam je potrebno kako bi vaš ADAM uvijek izgledao lijepo: iznutra i izvana, od tepiha do sustava za organizaciju prtljažnika i još mnogo, mnogo više.


Enlarge

Sustavi za prijevoz i nosači

Planirate izlet s prijateljima ili jednostavno želite prevesti svoje stvari od točke A do točke B? Nema problema zahvaljujući našoj ponudi prilagodljivih sustava za prijevoz i nosača. Naša ponuda obuhvaća Opelove originalno projektirane proizvode kao i proizvode našeg kooperacijskog partnera, tvrtke Thule, vodećeg proizvođača sustava nosača. Ako je vaš ADAM opremljen našim sustavom FlexFix, možete mu dodati praktičan nastavak za prijevoz još dva bicikla.


Enlarge

Sigurnost i zaštita

Vozite sigurnije i izgledajte bolje. Od zaštitnih zavjesica do sustava alarma, sigurnosnih proizvoda i dječjih sjedala, pronaći ćete sve što vam je potrebno kako biste vi i vaša obitelj ovdje bili sigurni - i kako bi vaš ADAM i dalje izgledao jednako dobro kao i kada ste ga kupili. Za zaštitu vašeg automobila na otvorenom tu su lijepe i praktične prekrivke i štitnici za vjetrobransko staklo.


Enlarge

Sustav za informiranje i zabavu

Ostanite u vezi zahvaljujući našoj ponudi koja obuhvaća priključke, postolja za mobitel i držače pametnih telefona.