Novi Opel ADAM ROCKS - Podvozje i vozna dinamika

Testna vožnja

Testna vožnja govori više od tisuću slika. Kliknite ovdje kako biste doživjeli stvarnost.

Rezervirajte testnu vožnju

Korisne poveznice

SVE JE U DINAMICI.

Novi Opel ADAM ROCKS nije još samo jedna kopija. ADAM ROCKS se izdvaja od drugih. Dobro izbalansirano podvozje, odlična upravljivost, udobnost i precizan sustav upravljanja vožnju u novom ADAMU ROCKS čine stvarno uzbudljivom.

Enlarge

Osjećaj go-karta

Najveći izazov u stvaranju bilo kojeg malog automobila je postići uspješan spoj agilnog upravljanja i osjećaja vožnje i udobnosti velikog automobila. Kao što ćete vidjeti, novi Opel ADAM ROCKS uspješno rješava ovu kontradikciju svojim posebno podešenim podvozjem i za 15 mm višim razmakom od tla. Rezultat je neograničen užitak vožnje – i u gradu i na otvorenoj cesti.


Enlarge

Opustite se

Novi Opel ADAM ROCKS ima dva načina upravljanja u osnovnoj opremi. U načinu vožnje Tour uživate u trenutačnom odzivu sustava upravljanja. Način vožnje City, koji se uključuje prekidačem na ploči s instrumentima, omogućuje lakše okretanje upravljača pri nižim brzinama i prilikom parkiranja.


Enlarge

Ekonomična zabavna vožnja

Bez obzira na to je li Vam važnija visoka tehnologija ili samo želite uživati u snazi, novi motori 1.0 Turbo ECOTEC® s direktnim ubrizgavanjem stavljaju novi Opel ADAM ROCKS daleko ispred drugih. S momentom od 170 Nm i snagom od 66 kW (90 KS) odnosno 85 kW (115 KS), te potpuno novim 6-stupanjskim mjenjačem stvaraju spoj maksimalnog užitka i ekološke prihvatljivosti u skladu s normom Euro 6.

 

No, birati možete iz kompletne ponude snažnih i za održavanje nezahtjevnih motora. Iznimno štedljivi početni model 1.2 ECOTEC® razvija 51 kW (70 KS) uz impresivni moment od 115 Nm. Motor 1.4 ECOTEC® ima 64 kW (87 KS) ili 74 kW (100 KS), obje varijante s momentom od 130 Nm. Koji god motor odaberete, snaga je zajamčena.


1:

Potrošnja goriva u l/100 km: u gradu 7,2 – 5,5, izvan grada 4,4 – 3,9, prosječna 5,4 – 4,5; emisija CO2 u g/km: prosječna 126 – 105.

 

U skladu s uredbom R (EC) br. 715/2007 (u važećoj verziji).