New Opel ADAM ROCKS - Accessories

Testna vožnja

Testna vožnja govori više od tisuću slika. Kliknite ovdje kako biste doživjeli stvarnost.

Rezervirajte testnu vožnju

Korisne poveznice

DODACI ZA NOVI OPEL ADAM ROCKS.

Jedan automobil – tisuće kombinacija. Novi Opel ADAM ROCKS stvar je personalizacije. Zahvaljujući Opelovim originalnim dodacima ne postoje dva ista ADAMA ROCKS – za individualiste poput Vas. Nije važno želite li atraktivne aluminijske naplatke ili zgodne ukrasne naljepnice. Nudimo Vam točno ono što trebate da bi novi ADAM ROCKS bio samo Vaš ADAM ROCKS!

Enlarge

Naplatci

Bumerang? Orkan? Ili možda rulet? Nudimo Vam još i više naplataka potpuno novog dizajna za ADAMA. Znamo da će izbor biti težak, no, bez obzira na Vaš ukus, sigurno ćete pronaći prave naplatke za svog ADAMA.


Enlarge

Udobnost i urednost

Ma koliko vremena provodili u svom ADAMU, s našim dodacima udobnost je uvijek osigurana. Pronaći ćete sve što Vam je potrebno kako bi Vaš ADAM uvijek izgledao lijepo: iznutra i izvana, od tepiha do sustava za organizaciju prtljažnika i još mnogo, mnogo više.


Enlarge

Sustavi za prijevoz i nosači

Planirate izlet s prijateljima ili jednostavno želite prevesti stvari od točke A do točke B? Nema problema zahvaljujući našoj ponudi prilagodljivih sustava za prijevoz i nosača. Naša ponuda obuhvaća Opelove originalno projektirane proizvode kao i proizvode našeg kooperacijskog partnera, tvrtke Thule, vodećeg proizvođača sustava nosača. Ako je Vaš ADAM opremljen našim sustavom FlexFix, možete mu dodati praktičan nastavak za prijevoz još dvaju bicikala.


Enlarge

Sigurnost i zaštita

Vozite sigurnije i izgledajte bolje. Od zaštitnih zavjesica do sustava alarma, sigurnosnih proizvoda i dječjih sjedala, pronaći ćete sve što Vam je potrebno kako biste Vi i Vaša obitelj ovdje bili sigurni - i kako bi Vaš ADAM i dalje izgledao jednako dobro kao i kada ste ga kupili. Za zaštitu Vašeg automobila na otvorenom tu su lijepe i praktične prekrivke i zaštitne navlake za vjetrobransko staklo.


Enlarge

Sustav za informiranje i zabavu

Ostanite u vezi zahvaljujući našoj ponudi koja obuhvaća priključke, postolja za mobitel i držače pametnih telefona.