Opel, Insignia GSI, Design, Exterior, Front View

NOVA INSIGNIA GSi.

ITEKAKO BRZA.

Potrošnja goriva: prosječna 8,7 – 7,3 l/100 km. Prosječne emisije CO₂ 199 – 192 g/km.

Prethodna
 • Opel, Insignia GSI, Design, Exterior, Side View

  ELEGANTNA SPORTAŠICA.

  Insignia GSi Grand Sport spaja snažne, sportske linije s 20’’ dvobojnim aluminijskim naplatcima1, kromiranim usisnicima zraka i stražnjim spojlerom koji ističu njen dinamičan karakter.

  1Uz nadoplatu

 • Opel, Insignia GSI, Design, Exterior, Side View

  ISTI SPORTSKI STAV - MNOGO MJESTA.

  Insignia GSi Sports Tourer spaja sportski dizajn i iznimnu praktičnost. Ima mjesta za 5 osoba i prtljažnik od najviše 1665 litara pa je Sports Tourer pravo višenamjensko vozilo.

Slijedeća
Prethodna
 • GRAND SPORT

 • SPORTS TOURER

Slijedeća
Opel, Insignia GSI, Design, Interior, Ergonomic Seats

ERGONOMSKI SAVRŠENA.

Kokpit usmjeren na vozača pruža tipični GSi osjećaj zahvaljujući upravljaču s ravnim donjim dijelom, ergonomskim sjedalima visokih performansi¹ i aluminijskim papučicama.

Opel, Insignia GSI, Driving-Performance, Front View

SOFISTICIRANA SNAGA.

Inovativni pogon na sve kotače 4x4, turbo tehnologija i novi, sportski 8-stupanjski automatski prijenos pružaju maksimalno zadovoljstvo u vožnji i učinkovitost.

Opel, Insignia GSI, Newsletter, GSi Badge

NE PROPUSTITE NIŠTA.

Prijavite se za newsletter i uvijek budite u tijeku s najnovijim vijestima iz svijeta Insignije GSi.

Close

Užitak vožnje i sigurnost – čak i u ekstremnim situacijama vožnje.

 

• Pogon na sve kotače 4x4 i aktivna raspodjela momenta: prvorazredno držanje na svim podlogama i u svim vremenskim uvjetima. Sustav osigurava držanje i tamo gdje drugi ne mogu.

• Premium podvozje FlexRide® s postavkama za Nürburgring: prilagođava amortizere u djeliću sekunde i podešava upravljač i odziv papučice gasa u skladu s načinom vožnje („Standard”, „Tour” i „Sport”).

• BREMBO kočnice: snažan sustav kočenja s čeljustima u boji za naglo usporavanje.

• Sportske gume Michelin: pneumatika za još aktivnije iskustvo vožnje.

Close

Udobnost i performanse za duge vožnje: premium sportska sjedala s AGR-ovim (Aktion Gesunder Rücken e.V.) certifikatom¹ pružaju savršenu udobnost i optimalan položaj sjedenja kao i bočnu potporu.

 

¹Opelova opcijska AGR prednja sjedala imaju certifikat njemačke organizacije Akcija za zdrava leđa (AGR), centra izvrsnosti za ergonomiju. Certifikat je pečat kvalitete dobiven od neovisne komisije za ispitivanja koju čine stručnjaci iz različitih područja medicine.