NOVI CROSSLAND X.

Dizajniran za vas! Vrijeme za posao, odmor, vrijeme za nas, za sebe… Crossland X spreman je za sve zahvaljujući iznimnoj fleksibilnosti, vodećim inovacijama u klasi i SUV dizajnu!

ATRAKTIVAN. NAPREDAN.

Premium inovacije1 kao što su projekcijski zaslon, Kamera za pregled straga s panoramskim prikazom od 180°, LED svjetla i kočenje u nuždi s detekcijom pješaka čine vožnju još sigurnijom.

VIŠE ŽIVOTA, MANJE OGRANIČENJA.

Crossland X savršeno odgovara vašem stilu života zahvaljujući iznimnoj svestranosti i velikom prtljažniku i brojnim pretincima – za sve vaše potrebe.

> POKRENI DOŽIVLJAJ 360°

OSTANITE S NAMA.

Želite saznati više o novom Crosslandu X?

Close

  • Zapremnina prtljažnika od 410 do 1255 litara
  • Preklopiva i klizna stražnja sjedala djeljiva u omjeru 40/60 i preklopiv rukonaslon za smještaj dugih predmeta
  • Velike mogućnosti odlaganja u unutrašnjosti
  • Dvostruki pod prtljažnika
Close

Inovativni projekcijski zaslon (HUD) prikazuje sve važne informacije za vozača u vidnom polju, između upravljača i vjetrobranskog stakla.
Prilagodljiva prednja LED svjetla jača su za 30 % od običnih halogenih i automatski se prilagođavaju uvjetima na cesti za optimalnu vidljivost i sigurnost.
Automatski sustav kočenja u nuždi2 detektira vozila, ali i pješake. Sustav neprekidno mjeri razmak do potencijalnih opasnosti. U slučaju premalog razmaka, upozorava vas zvučnim i vizualnim signalom. Ako ne reagirate, vozilo automatski usporava. Pri brzini ispod 30 km/h potpuno se zaustavlja. To znači maksimalno povećanje sigurnosti, naročito u gradskom prometu.3
Kamera za pregled straga s panoramskim prikazom od 180° omogućuje na centimetar savršeno parkiranje. Prikazuje nadolazeći promet straga za lakše i sigurnije kretanje. Još brže parkiranje i izlaženje omogućuje handsfree napredna pomoć pri parkiranju.


1Oprema ovisi o razini opreme.
2Dostupno od ljeta 2017.
3Automatski rad pri brzinama iznad 5 km/h i ispod 85 km/h. Pri brzinama od 5 do 30 km/h metrika usporavanja za smanjenje brzine udara iznosi 0,9 g. Pri brzinama od 30 do 85 km/h sustav smanjuje brzinu za najviše 22 km/h. Nakon tog praga, vozač mora sam kočiti kako bi dodatno smanjio brzinu. Raspon radne brzine sustava AEB ovisi o detektiranoj prepreci (mobilna prepreka: od 5 do 85 km/h; fiksna prepreka: od 5 do 80 km/h; pješak: od 5 do 60 km/h).