Opel - Sustainable Mobility

Inovacija

Otkrijte mnogobrojne prednosti koje za vas stvara naš inovativni duh.

Uđite u svijet novih rješenja

Dizajn

Svi su na dobitku kada je spoj oblika i funkcije savršen. Saznajte kako nam to uspijeva.

Istražite Opelov dizajnerski jezik

ODRŽIVOST: MAKSIMUM UŽITKA VOŽNJE, MINIMUM EMISIJA.

Biste li željeli voziti ekološki prihvatljiv automobil male potrošnje goriva, a da ne morate žrtvovati užitak vožnje? Svaki dan predano radimo na tome da maksimalno smanjimo utjecaj vašeg vozila na okoliš, uz istovremeno očuvanje performansi, prilagodljivosti i praktičnosti koje očekujete od Opela. Osim što neprekidno poboljšavamo konvencionalne motore, mi također radimo na cjelovitoj ponudi novih, čišćih i štedljivijih tehnologija – uključujući čisti električni pogon kao i razne koncepte hibridnih pogona.


Enlarge

Konvencionalni pogonski sustavi

Predano radimo na smanjenju emisija CO2 i potrošnji goriva bez ograničavanja voznih karakteristika. Na tom načelu temelje se naši ecoFLEX® modeli. ecoFLEX® tehnologija sastoji se od mnogo malih, pametnih promjena koje znatno povećavaju ukupnu učinkovitost. To znači poboljšanje sustava goriva i uklanjanje skrivenih uzroka potrošnje. Kupci automobila pozdravljaju mogućnost vožnje koja je i ekonomična i ekološka: danas, gotovo 40% svih prodanih modela Opela nose znak ecoFLEX®.


Ključni događaji

Mi smo oduvijek predvodnici zelene tehnologije: Boje na bazi vode, katalizatori u osnovnoj opremi, gorive ćelije i još mnogo više. Saznajte više o Opelovoj inovativnoj ekološkoj tehnologiji.