Opel Innovation - Passion for Innovation
Experience Opel - Design

Dizajn

Svi su na dobitku kada je spoj oblika i funkcije savršen. Saznajte kako nam to uspijeva.

Istražite Opelov dizajnerski jezik
Experience Opel - Sustainable Mobility

Održiva mobilnost

Tehnologije koje čuvaju okoliš i štede gorivo.

Kako možemo smanjiti vašu potrošnju?

STRAST ZA INOVACIJAMA.

Zato jer svi želimo bolji život. Svaki dan radimo na tome da vaša putovanja učinimo učinkovitijima, udobnijima i ugodnijima u svakom pogledu. Svu svoju inženjersku stručnost ulažemo u stvaranje pristupačnih tehnologija za još veću sigurnost i još bolje vozne karakteristike. Pronalazimo svestrana rješenja za vaše svakodnevne potrebe u vožnji i činimo ih privlačnima i uzbudljivima.


Enlarge

Prilagodljivost

To je način na koji kreativnost susreće svakodnevne potrebe. Pružanjem praktičnih rješenja. Primjerice, sjedala na preklapanje stvaraju dodatni prostor za veći teret, podovi koji se mogu spustiti za još više prostora te mnogo druge mogućnosti za prilagodbu vozila vašim promjenjivim potrebama.


Enlarge

Udobnost i praktičnost

Ne štedimo truda da bismo vašu svakodnevnu mobilnost učinili jednostavnijom i udobnijom. S jedne strane, uvodimo revolucionarna rješenja kao što su vrata s otvaranjem prema natrag za lakši pristup u unutrašnjost Merive. S druge strane, stvaramo vrhunske značajke udobnosti, kao što su najbolja ergonomska sjedala u branši, koja postoje u kompaktnoj klasi.


Enlarge

Raskomotite se

Aktivna i pasivna, unutrašnja i vanjska, noću i danju, za vozača i pješaka. S kojega god aspekta gledali, mi smo opredijeljeni za razvoj tehnologija koje povećavaju sigurnost - vašu, vaših putnika i svih oko vas.

Enlarge

Vozne osobine

Vožnja je užitak. To je naš stav. Zato neprekidno nalazimo nove načine kako bismo osigurali da uživate u svakom prijeđenom kilometru – jer ste sigurni za upravljačem i uvijek sve imate pod kontrolom bez obzira na uvjete na cesti.


Ključni događaji

Marka Opel pionir je od samog početka. No, ono što nas čini posebnima nije samo inovativnost nego i način na koji smo svoje inovacije učinili pristupačnima svakome.